Ipbox Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.IMAGES-PLUGINS-SKINS-EMUS-TUTORIALS
 
HomeHome  Latest posts since last visit  PortalPortal  RegisterRegister  Donations  Log inLog in  

Share | 
 

 Digi 24 HD

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shark
Admin
Admin
avatar

Points : 13457
Reputation : 196

#1PostSubject: Digi 24 HD   2011-12-29, 22:16

Noul canal de ştiri ce aparţine colosului media, RCS&RDS, se va numi Digi 24 HD, şi va fi lansat în luna martie 2012.
După îndelungi căutări şi negoicieri, reprezentanţii RCS&RDS, au decis ca noul canal de ştiri să se numească DIGI 24 HD.

Iniţial, RCS&RDS a obţinut licenţa de la CNA pentru numele de Digi TV Info. Ulterior au fost vehiculate mai multe variante de nume precum, Digi News şi Digi TV.

Lansarea televiziunii de știri ar urma să aibă loc abia în luna martie 2012.

Surse din interiorul companiei RCS&RDS au declarat pentru exclusivNEWS.ro că pachetul grafic al televiziunii de ştiri va fi unul simplu, similar cu cel de la CNN, iar culorile au fost schimbate din albastru şi roşu în mov şi alb.

După demisia lui Mihai Stegerean din 2 decembrie 2011, conducerea televiziunii este asigurată de George Orbean, Project Manager al canalului tv.

La ora actuală echipa de știri a Digi 24 HD este formată din 23 de reporteri și peste 14 prezentatori pentru jurnalele de știri, meteo și emisiuni.

Deși nu emite pentru telespectatori, echipa Digi 24 HD lucrează în regim de emisie, adică ”emit în orb”. Au program zilnic, cu emisiune matinală, cu știri din oră în oră, cu transmisii live de la cele mai importante evenimente din Capitală și din țară. Transmisii live de la Parlament, Președenție și Guvern.

Echipa de ştiri se măreşte în continuare iar în această lună au ajuns la DIGI 24 HD, mai mulţi operatori pentru carul DSNG. Este posibil însă, ca unul din producătorii de ştiri, Petre Chirtop să plece în luna ianuarie la Realitatea TV.

Odată cu lansarea noului canal de ştiri, RCS&RDS va avea în portofoliu numai puţin de 8 televiziuni: Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Film, U TV, 10 TV, Hit Music Channel şi Digi 24 HD.

[You must be registered and logged in to see this link.]

__________________________________
Optibox Evo HD - UPC 0.8W
IPBOX 910HD - TVR HD 16EWeb

[You must be registered and logged in to see this link.]Help us to keep our activities online by making a donation and become a VIP memberBack to top Go down
http://ipbox.friendhood.net
 

Digi 24 HD

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
Share this topic...
Link this topic
URL:
BBCode:
HTML:

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Ipbox Receivers Forum :: SATINFO :: Română-