Ipbox Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.IMAGES-PLUGINS-SKINS-EMUS-TUTORIALS
 
HomeHome  Latest posts since last visit  PortalPortal  RegisterRegister  Donations  Log inLog in  

Share | 
 

 Cartoon Network a legnezettebb gyerekcsatorna

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shark
Admin
Admin
avatar

Points : 13429
Reputation : 196

#1PostSubject: Cartoon Network a legnezettebb gyerekcsatorna   2011-10-28, 19:51

Az elmúlt nyolc hét nézettségi mutatói alapján a Cartoon Network bizonyult Magyarország legnépszerűbb gyerekcsatornájának a 4-14 éves gyerekek körében.
A csatorna 15.4 százalékos közönségarányt szerezve, megelőzte a gyermekműsorokat sugárzó két legnagyobb versenytárs csatornát.
A Cartoon Network csatornán bemutatott sziporkázó humorú vígjátékok és akciódús sorozatok a fiúk első számú kedvencei: a csatorna 2009. áprilisa óta folyamatosan tartja nézettségi listavezető pozícióját a 4-14 éves fiú nézők körében, ugyanezen célcsoport, illetve a 4-8 évesek tíz legnépszerűbb műsora is a Cartoon Network kínálatából kerül ki hónapról hónapra. Az elmúlt hónapok kiemelkedő sikerei közé tartozik a lebilincselően izgalmas Saolin leszámolás, illetve a Kalandra fel!, amely a május 16-i bemutatótól egészen szeptember végéig folyamatosan vezette a népszerűségi listát a gyerekcsatornák 4-14 éveseknek szóló műsorai közt. Ebben az időszakban havonta átlag 1.5 millióan nézték meg a műsort. A gyártók szerint a példátlan siker leginkább a magyar gyerekek kifinomult humorérzékének tudható be.

A Cartoon Network célkitűzése, hogy a hazai nézői igényeket kiszolgáló műsorkínálattal csábítsa célcsoportját a képernyő elé. Ilyen például a 36 magyar gyerek szellemi és fizikai küzdelmét bemutató Ben 10: A legnagyobb kihívás című élő kvízműsor, amelynek műsorvezetője Puskás Peti lesz. A Londonban forgatott tíz részes sorozat november 28-án 17.15 órai kezdettel indul a csatornán.

Hasonló elgondolásból készítette el a csatorna első európai gyártású sorozatát: a Gumball csodálatos világát. Az animációs szituációs komédia különleges képi világát az élő képek 3D-s és 2D-s elemekkel való ötvözésének köszönheti. A rangos Annecy award-díjat nyert sorozatot november 8-tól láthatják a Cartoon Network-nézők, illetve a második évad sem várat sokáig magára; készítése már zöldutat kapott. - áll a csatorna sajtóközleményében.


[You must be registered and logged in to see this link.]

__________________________________
Optibox Evo HD - UPC 0.8W
IPBOX 910HD - TVR HD 16EWeb

[You must be registered and logged in to see this link.]Help us to keep our activities online by making a donation and become a VIP memberBack to top Go down
http://ipbox.friendhood.net
 

Cartoon Network a legnezettebb gyerekcsatorna

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
Share this topic...
Link this topic
URL:
BBCode:
HTML:

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Ipbox Receivers Forum :: INTERNATIONAL CORNER :: Hungarian-