Ipbox Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.



IMAGES-PLUGINS-SKINS-EMUS-TUTORIALS
 
HomeHome  Latest posts since last visit  PortalPortal  RegisterRegister  Donations  Log inLog in  

Help us to keep our activities online by making a donation


Who is online?
In total there are 6 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 6 Guests

None

Most users ever online was 180 on 2016-02-28, 09:10
Keywords
images url2 99hd sifteam flash vodka indb 9900hd image cuberevo 91hd enigma2 mgcamd NEBULA 9000hd neutrino install password 9900 hyperion ipbox oscam hdmu cccam 9000 uboot
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar

Share | 
 

 problem with titan 1.69

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mohammad1980
Newbie
Newbie


Points : 435
Reputation : 0

PostSubject: problem with titan 1.69   2015-10-10, 13:23

Hello
I install titan 1.69 last version on my receiver(ipbox 9000 hd).
when on screen show Booting receiver fan is on and it is work , but when show AAF on screen receiver fan turn off and after that fan doesn't work. 

I change Fan control on system setting but it doesn't turn on. 

when fan is off, it must be my receiver make hot and receiver don't work correctly

Can you help me for this? 
sorry for my poor English
thank you
Back to top Go down
 
problem with titan 1.69
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Ipbox Receivers Forum :: IPBOX 91/900/910/9000HD :: TITAN IMAGES-
Jump to: