Ipbox Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.IMAGES-PLUGINS-SKINS-EMUS-TUTORIALS
 
HomeHome  Latest posts since last visit  PortalPortal  RegisterRegister  Donations  Log inLog in  

Share | 
 

 AXN HD in Romania

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shark
Admin
Admin
avatar

Points : 13460
Reputation : 196

#1PostSubject: AXN HD in Romania   2014-01-12, 11:32Compania AXN Europe Limited a făcut demersurile legale pentru ca postul AXN HD să poată fi preluat de societățile de cablu din România.

Televiziunea tematică de filme, în varianta HD, a notificat Consiliul Național al Audiovizualului că este disponibilă pe teritoriul României, începând din 19 decembrie 2013.

Fiind o televiziune licențiată în Uniunea Europeană, notificarea Consiliului Național al Audiovizualului era doar o formalitate. În cazul posturilor licențiate în alte state, CNA doar ia act de notificările de retransmisie.

AXN HD va intra în rețeaua DTH, Orange TV, alături de AXN Black, AXN White, AXN Spin şi Travel Channel.

ÎN CE PACHETE VOR FI DISPONIBILE. Canalele AXN HD şi AXN Spin sunt oferite în cadrul abonamentului World HD, care include acum 67 de canale româneşti şi internaţionale, dintre care 20 în format HD. Taxa abonamentului porneşte de la 8 euro/lună. Canalele AXN Black, AXN White şi Travel Channel HD sunt disponibile la abonamentul Universe HD, care include 98 de canale româneşti şi internaţionale, dintre care 39 în format HD, iar taxa abonamentului porneşte de la 12 euro/lună.

Televiziunea AXN HD emite pe o frecvenţă licenţiată de OFCOM, autoritatea de reglementare din Marea Britanie.

Compania AXN Europe Limited este parte a Sony Pictures Television (SPT) Networks. Din portofoliul AXN, pe teritoriul României mai sunt retransmise posturi precum: AXN (televiziune tematică de filme), AXN White (televiziune de filme şi seriale – dedicată publicului feminin), AXN Black (televiziune dedicată publicului masculin) și AXN Spin (televiziune dedicată tinerilor).

Potrivit documentației depuse la CNA, AXN HD difuzează programe de divertisment de tip acțiune și aventură, care includ seriale de acțiune și dramă, sporturi alternative, seriale de tip reality și aventură, filme de acțiune, dar și animație.

Sursa:http://www.paginademedia.ro/2014/01/canalul-axn-hd-disponibil-si-pe-piata-din-romania-orange-tv-prima-platforma-care-il-va-gazdui/

__________________________________
Optibox Evo HD - UPC 0.8W
IPBOX 910HD - TVR HD 16EWeb

[You must be registered and logged in to see this link.]Help us to keep our activities online by making a donation and become a VIP memberBack to top Go down
http://ipbox.friendhood.net
 

AXN HD in Romania

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
Share this topic...
Link this topic
URL:
BBCode:
HTML:

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Ipbox Receivers Forum :: SATINFO :: Română-