Ipbox Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.IMAGES-PLUGINS-SKINS-EMUS-TUTORIALS
 
HomeHome  Latest posts since last visit  PortalPortal  RegisterRegister  Donations  Log inLog in  

Share | 
 

 OTV va emite din nou

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shark
Admin
Admin
avatar

Points : 13457
Reputation : 196

#1PostSubject: OTV va emite din nou   2013-07-25, 12:22

Dan Diaconescu: Prima emisiune va fi într-o garsonieră de la Vatican. Am cumpărat o televiziune din Italia, una din Spania și am luat o licență și în Marea Britanie.

“Voi emite în curând, dintr-o țară a Uniunii Europene”, a spus Dan Diaconescu într-o intervenție telefonică la B1 TV, în emisiunea Sub semnul întrebării, realizată de Robert Turcescu.

De unde va emite noul OTV?

“De pe teritoriu internațional, ca Europa Liberă. Am luat un post de televiziune în Italia, unul din Spania și am obținut și o licență prin satelit în Marea Britanie.

Semnalul va pleca, tehnic vorbind, va pleca din Londra, indiferent de unde emit, poate fi Spania și Italia, va fi pe Eutelsat 16. Este un satelit pe care sunt transmise mai multe televiziuni românești, 26.

Emisia DDTV a fost suspendată de marii cablişti la cererea mai marilor ţării. Mă aştept ca Victor Ponta să îi sune pe operatorii de cablu şi să-i roage să nu mă preia. Aşa că m-am pregătit şi pentru această situaţie, am cumpărat antene prin satelit şi dacă va fi nevoie le voi oferi tuturor românilor ca să poată recepţiona postul OTV.

Am făcut o comandă de receivere, de antene, pentru românii care vor OTV. Românii o să aibă astfel 30 de posturi gratis, plus OTV.

Noi am putea emite chiar din această seară.

Studiourile unde vor fi?

Diaconescu: Dacă deschidem un punct de lucru, putem face un punct de lucru și la București. Cred că voi fi un trend setter. După mine, pun pariu că în șase luni și alte televiziunii o să se mute în alte țări.

În afară licenţele nu costă nimic, iar ciocoii din aceste ţări nu vor putea să mă amendeze sau să-mi închidă televiziunea. În aceste ţări sunt doar patru taxe, faţă de România, unde sunt 86 de taxe.

Va avea emisiune?

“Voi avea emisiune în fiecare seară, de la ora 20.00, ora României, până spre dimineață.”

Prima emisie va fi de pe teritoriu Vaticanului. Avem acolo o garsonieră cum aveam în Piața Romană, a mai spus Dan Diaconescu în intervenția de la B1 TV.


Sursa:http://www.paginademedia.ro/2013/07/dan-diaconescu-prima-emisiune-va-fi-intr-o-garsoniera-de-la-vatican-am-cumparat-o-televiziune-din-italia-una-din-spania-si-am-luat-o-licenta-si-in-marea-britanie/

__________________________________
Optibox Evo HD - UPC 0.8W
IPBOX 910HD - TVR HD 16EWeb

[You must be registered and logged in to see this link.]Help us to keep our activities online by making a donation and become a VIP memberBack to top Go down
http://ipbox.friendhood.net
 

OTV va emite din nou

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
Share this topic...
Link this topic
URL:
BBCode:
HTML:

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Ipbox Receivers Forum :: SATINFO :: Română-