Ipbox Receivers Forum
WELCOME TO IPBOX RECEIVERS FORUM!
TO ACCESS THE WHOLE SITE YOU WILL NEED TO REGISTER.IMAGES-PLUGINS-SKINS-EMUS-TUTORIALS
 
HomeHome  Latest posts since last visit  PortalPortal  RegisterRegister  Donations  Log inLog in  

Share | 
 

 Zenecsatornával jelentkezik az SPI International 360TuneBox

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shark
Admin
Admin
avatar

Points : 13460
Reputation : 196

#1PostSubject: Zenecsatornával jelentkezik az SPI International 360TuneBox   2013-06-02, 13:16

2013. június 1-jén zenecsatornát indít az SPI International, 360TuneBox néven, a tesztek már megkezdődtek.Az Astra 3 pozícióban, az Eroxx HD (mely megszűnt) csatorna helyén már megkezdte a teszteket az SPI International első zenecsatornája, a 360TuneBox. A csatorna végleges disztribúciós pozíciója még kérdéses lehet, hiszen a bolgár Satellite BG platform csődöt jelentett, a hónap végén befejezi a működését, a 360TuneBox jelenleg az egyik, a megszűnés miatt érintett multiplexről sugároz.

A 360TuneBox HD minőségű tartalmat ígér, a nap 24 órájában, havonta 100 új zenei videóval bővül majd a kínálat. A csatorna célcsoportja a fiatal, városi, középosztálybeli felnőttek. A divatos slágerzenék mellett különböző stílusirányzatok feltörekvő művészeit is bemutatják. A csatorna világszerte terjesztésre kerül, műholdas, kábel és IPTV hálózatokon, elérhető lesz mobilkészülékeken és okostévéken egyaránt.

A nyár folyamán további csatornát is indít az SPI International, Fast&FunBox HD néven. Az új életmód és sportcsatorna akciódús és adrenalinemelő válogatása lesz az extrém sportoknak, többek közt motocross, snowboard és gördeszka, bemutatók és versenyek a világ minden tájáról. A csatorna világszerte terjesztésre kerül, műholdas, kábel és IPTV hálózatokon, elérhető lesz mobilkészülékeken és okostévéken egyaránt.

Az SPI International-tól megszokott filmcsatornák kínálata is bővül, még április elején jelentették be a FilmBox Arthouse csatorna idei elindítását.


[You must be registered and logged in to see this link.]

__________________________________
Optibox Evo HD - UPC 0.8W
IPBOX 910HD - TVR HD 16EWeb

[You must be registered and logged in to see this link.]Help us to keep our activities online by making a donation and become a VIP memberBack to top Go down
http://ipbox.friendhood.net
 

Zenecsatornával jelentkezik az SPI International 360TuneBox

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
Share this topic...
Link this topic
URL:
BBCode:
HTML:

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Ipbox Receivers Forum :: SATINFO :: Magyar-